Mijn favorieten


Je huis in Waalwijk, Kaatsheuvel of

Loon op Zand verkopen


Jouw huis, onze passie!


Je wilt je huis verkopen. Waar begin je? Neem eens contact op met Timmermans Makelaardij. Ons kantoor is al meer dan 35 jaar gevestigd in Waalwijk, wij kennen de regio dus door en door. Onze medewerkers zijn betrouwbaar en zetten jouw belang voorop. Samen stellen we jouw behoeftes vast en gaan we voor het gewenste resultaat.

Het begint allemaal met het vaststellen van de waarde van jouw woning. Zo kunnen we de juiste verkoopprijs bepalen. We doen graag én vrijblijvend een gratis waardebepaling voor je. Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek of een gratis waardebepaling. 

Verkoop je huis snel met Timmermans Makelaardij

Onze persoonlijke benadering zorgt voor een vlotte verkoop van jouw woning. Maar een snelle verkoop alleen is niet genoeg. Waarom kiezen voor ons? Wij zetten het nog even voor je op een rijtje:
  • Wij zijn persoonlijk betrokken en zorgen voor een passende begeleiding;
  • Je krijgt altijd een gratis waardebepaling en verkoopscan;
  • Wij zetten diverse offline en online marketing middelen in;
  • Wij zijn flexibel en communiceren open en helder;
  • Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen NVM U.A.


Kom kennismaken!

Wij leren je graag kennen. Neem contact met ons op, dan plannen we een gesprek waarin we jouw wensen bespreken. Bel ons op 0416-332661 of mail ons voor een afspraak. Of vul het contactformulier in, dan nemen wij contact met jou op. 

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring