Mijn favorietenDé aankoopmakelaar in Waalwijk,

Kaatsheuvel of Loon op Zand


Samen vinden we jouw nieuwe huis!


In de huidige woningmarkt is een aankoopmakelaar altijd een goed idee. Door het beperkte aanbod woningen is snel handelen tegenwoordig een vereiste. Toch is het belangrijk geen overhaaste beslissingen te nemen. Door onze jarenlange ervaring en ons netwerk in de regio zorgen wij ervoor dat jij snel kan handelen als dat nodig is. Wij weten precies welke informatie nodig is voor een gefundeerde beslissing en ondersteunen je graag bij het maken van je keuze. Zo ben je over tien jaar nog steeds blij met je nieuwe woning.

Wij begeleiden je graag door het gehele proces, van een zoekopdracht tot de overdracht bij de notaris. Vraag meteen een gratis adviesgesprek aan, dan bespreken we je wensen en zetten we alle mogelijkheden op een rijtje.
Waarom een aankoopmakelaar inzetten?
De aankoop van een huis is één van de grootste aankopen van je leven. Als je al een huis op het oog hebt moet je je niet alleen laten leiden door je gevoel. Een aankoopmakelaar helpt je met een nuchtere blik naar de woning te kijken. Voldoet deze echt aan al je wensen? Dan helpt de aankoopmakelaar je door te bekijken of de vraagprijs reëel is. De onderhandeling is in goede handen bij de aankoopmakelaar.
De voordelen van een aankoopmakelaar op een rijtje. Wat doen we voor je?
  • Wij gaan mee op 2e bezichtiging en zorgen voor een objectieve blik
  • Wij zorgen ervoor dat je geen miskoop doet
  • Wij kunnen een  taxatierapport op laten maken
  • Wij zorgen voor een snelle onderhandeling met een strategische aanpak
  • Wij begeleiden je zorgvuldig door het aankoopproces heen
  • Wij zorgen voor een zo scherp mogelijke prijs

Wij vertellen je graag persoonlijk wat we allemaal voor je kunnen betekenen.
 

Neem contact op voor een vrijblijvend aankoopadvies

Wij informeren je graag over wat Timmermans Makelaardij voor je kan betekenen bij het aankopen van een woning. Bel ons op 0416-332661 of mail ons voor een afspraak. Je kunt ook het onderstaande formulier invullen, dan nemen wij contact met je op.
 

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring