Mijn favorieten


Gratis waardebepaling voor jouw huis in Waalwijk,
 
Kaatsheuvel of Loon op Zand


Een gratis (vrijblijvende) waardebepaling laten uitvoeren is een mooie eerste stap als je denkt aan verhuizen. Het is vaak één van de eerste vragen die in je opkomt: ‘Wat zou mijn huis waard zijn?' Wij stellen het graag voor je vast. Als je een gratis waardebepaling aanvraagt komt onze makelaar bij je langs om de waarde van je woning met je te bespreken. 


Waardebepaling en verkoopscan door Timmermans Makelaardij


Tijdens de gratis waardebepaling geeft onze makelaar na afloop een schatting van de waarde van je woning. Deze schatting wordt geverifieerd door een onderzoek naar kadastergegevens, informatie over de omgeving en er wordt gekeken naar vergelijkbare woningen.  

Naast de waardebepaling geeft onze makelaar ook een advies over de verkoopkansen van je huis door middel van een verkoopscan.
Bij het uitvoeren van de scan kijken wij naar de volgende punten:
  • De staat van onderhoud van je woning;  
  • De mogelijkheden voor waardevermeerdering van het huis;
  • De waarde van het huis, ten opzichte van de hypotheek;
  • De kans tot restschuldfinanciering.
 

Meteen weten wat jouw huis in Waalwijk e.o. waard is?

Onze waardebepaling en verkoopscan helpt je nieuwsgierigheid te bedwingen. Je krijgt direct informatie over de waarde van je huis en over de verkoopkansen. Tijdens ons bezoek kunnen we je ook meer vertellen over onze werkwijze. Je kunt dan meteen ervaren hoe de samenwerking met ons verloopt. Een waardebepaling is geheel vrijblijvend, dus maak snel een afspraak! Mail ons of bel ons op 0416-332661.

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring