Timmermans Makelaardij

Stationsstraat 74
5141 GG Waalwijk
Tel: 0416-332661
info@timmermansmakelaardij.nl
Dennenhof Huurprijs op aanvraag
 in Loon Op Zand 5175 BJ

Omschrijving

Wonen in Dennenhof Loon op Zand

HUURPRIJZEN VANAF € 975,- p.m.

Wilt u gelijkvloers wonen, maar toch kunnen genieten van uw eigen tuin? In Loon op Zand op de hoek van de Kloosterstraat en de Ursa Minor zullen 17 duurzame en energiezuinige (patio) bungalows worden gerealiseerd.

De woningen zijn gelegen op loopafstand van het centrum van Loon op Zand met diverse voorzieningen en horeca gelegenheden. Ook liggen de Loonse en Drunense Duinen in de directe nabijheid.

De woningen

Er zullen 2 type bungalows worden gerealiseerd, waarbij de woningen aan de Kloosterstraat een sheddak krijgen en de overige woningen een platdak.

Voor de bouw van de woningen zal gebruik gemaakt worden van duurzame materialen. De bungalows worden optimaal geïsoleerd en voorzien van zonnepanelen, dit maakt de woningen zeer energiezuinig.

Iedere woning wordt voorzien van een carport en een eigen oprit. Daarnaast zullen er meerdere parkeerplaatsen komen, wat zorgt voor voldoende parkeerruimte.

Bijzonderheden:
* Energiezuinig
* Goede indeling
* Vloerverwarming
* Zonnepanelen
* Perceelgrootte van ca. 150 m2 tot 205 m2
Overdracht Status Beschikbaar Indeling Gebruiksoppervlakte 76 m² Inhoud 320 m³ t/m 350 m³ Perceeloppervlakte 150 m² t/m 205 m² Aantal kavels 17 Vrij 0 Aantal Bouwtypes 2 Woningtypen Woonhuis