Timmermans Makelaardij

Stationsstraat 74
5141 GG Waalwijk
Tel: 0416-332661
info@timmermansmakelaardij.nl
De Els II - Fase I Koopaanneemsom € 0,- tot € 0,-
 in Kaatsheuvel 5171 SB

Omschrijving

Meer in het dorpshart van Kaatsheuvel dan hier, kun je niet wonen.

Deze zogenaamde inbreidingslocatie, midden in het compleet vernieuwde centrum van Kaatsheuvel, biedt de unieke mogelijkheid om, gefaseerd, 130 woningen te realiseren.

De eerste fase van Els II bestaat uit 25 woningen, bestaande uit fraaie twee-onder-een kappers en een vrijstaande woning in een warme, ietwat klassieke architectuur en daarnaast een aantal vrijstaand geschakelde tweelaagse woningen met plat dak in een eigentijdse moderne uitstraling. De tweelaagse woningen worden gebouwd als zogenaamde semi-bungalows (slaapkamer en badkamer op de begane grond). Het wonen in het hart van het dorp wordt dus voor een brede doelgroep bereikbaar.

Alle woningen kenmerken zich door de leefruimte die ze bieden, binnenbreedtes tot ruim 8,5 meter zijn meer regel dan uitzondering. Optionele mogelijkheden zijn al uitgewerkt wat kiezen tot een zorgeloze bezigheid maakt en je de kans geeft om op een toplocatie te wonen in het huis naar jouw hart. Denk daarbij aan het kosteloos spiegelen van sommige woningtypen zodat de indeling precies aansluit bij jouw woonwensen. Daarnaast kan het spiegelen gecombineerd worden met een uitbouw van de woning.
Overdracht Status Verkocht Indeling Gebruiksoppervlakte 0 m² Inhoud 510 m³ t/m 775 m³ Aantal kavels 25 Vrij 0 Aantal Bouwtypes 8